Projecten

s-heeren-loo-sign

’s Heeren Loo Zorggroep – Uitvoering Programma Bedrijfsvoering Sociaal Domein

AdvisoryConsorT is gevraagd deel te nemen aan het programma Bedrijfsvoering Sociaal Domein. Dit programma heeft als doel de veranderingen in de bedrijfsvoering, als gevolg van de decentralisatie, succesvol door te voeren.

Lees verder
st Antonius

St. Antonius – ERP implementatie

Na een selectietraject doorlopen te hebben heeft het St. Antonius ziekenhuis in 2013 gekozen voor een ERP-oplossing van Avanade; AX4Health. AdvisoryConsorT is gevraagd de ERP implementatie te begeleiden.

Lees verder
team-elisabeth-tweesteden

St. Elisabeth-Tweesteden – ERP selectie

AdvisoryConsorT is gevraagd de Tilburgse ziekenhuizen te begeleiden bij een ERP selectie voor de afdelingen Inkoop & Logistiek, Financiën & Control en HRM & Salarisverwerking.

Lees verder
s-heeren-loo-sign

’s Heeren Loo Zorggroep – Begeleiding werkgroep AO-IC Productieregistratie

Het voorzitten en begeleiden van de werkgroep AO-IC Productieregistratie

Lees verder
Slingeland ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis realiseert de snelste ERP-implementatie ooit

Het Slingeland Ziekenhuis besloot in 2010 de backofficesystemen alvast op orde te brengen om vanuit een goed georganiseerde en efficiënte basis de komende jaren de volle …

Lees verder
s-heeren-loo-sign

’s Heeren Loo Zorggroep: Cliëntvolgend Roosteren landelijk ingevoerd

Marc de Barse, Directeur Informatie & Organisatie van ´s Heeren Loo Zorggroep, blikt begin 2014 tevreden terug op de landelijke implementatie van de Aysist personeelsplanningssoftware. Deze …

Lees verder
s-heeren-loo-sign

’s Heeren Loo Zorggroep – Implementatie ECD

Onze klant, een landelijke VGZ-instelling met zo’n 10.000 cliënten heeft ons gevraagd om haar nieuwe ECD te standaardiseren (qua proces en zorginhoud) met als doel de kwaliteit van de zorg te verhogen.

Amphia Molengracht

Amphia ziekenhuis – Implementatie ERP

Bij het Amphia Ziekenhuis is een ERP-systeem (Finance, Inkoop, Logistiek, HR en Medische techniek en onderhoud) geïmplementeerd.

Lees verder
ZXL

Zorgservice XL – Upgrade ERP

Zorgservice XL, een Shared Inkoop Center voor 4 ziekenhuizen, wilde haar ERP-systeem upgraden, maar wel gecontroleerd want de inkoop voor alle 4 ziekenhuizen verloopt via dit systeem.

Lees verder