Team

Adjai Rambhadjan

Partner AdvisoryConsorT

Adjai Rambhadjan begeleidt complexe verandertrajecten die impact maken op mens en organisatie. De afgelopen 20 jaar heeft hij een brede en diepe ervaring opgedaan in diverse sectoren en de laatse jaren voornamelijk in de zorgsector. De combinatie van strategie, finance en IT vormt de rode draad in zijn carrière. Bij de uitvoering van de opdracht richt hij zich volledig op de klant en diens organisatie. Goede relaties opbouwen en een helder beeld krijgen van de materie dat maakt het verschil. Door samen de vraag, de kaders en het veranderproces scherp te krijgen, werkt hij toe naar gedragen en realistische oplossingen. De komende jaren gaat hij AdvisoryConsorT als kwaliteitsmerk verder uitbouwen.

Ben van Tuinen

Associate AdvisoryConsorT

Ben van Tuinen is expert op het gebied van procesoptimalisatie en met een ‘Black Belt Lean Six Sigma’ certificatie gespecialiseerd in proces verbeteren met behulp van de Lean-methodiek. Hij heeft ruime ervaring in optimalisatie van diverse ketenprocessen. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is hij in staat om op ontwapenende wijze binnen relatief korte tijd de juiste en gewenste resultaten te behalen. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken zijn de belangrijkste competenties die hij toepast om resultaten te behalen. Naast zijn werkzaamheden is Ben bezig met de opleiding MBA. Deze opleiding rond hij naar verwachting af in december 2017. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin maar houdt daarnaast voldoende tijd over om regelmatig te gaan hardlopen.

Bram van Luijk

Senior Consultant AdvisoryConsorT

Bram van Luijk heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het begeleiden van grote IT-implementaties in de zorg. Zijn kracht zit in het daadwerkelijk kunnen verbinden van mensen en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. De komende twee jaar gaat Bram zijn financiële kennis verdiepen door middel van een opleiding tot registercontroller aan de VU. Bram gaat er zelf vanuit dat er naast werk en studie nog voldoende tijd over blijft voor het keepen bij zijn hockeyteam en een aantal mooie vakanties in de sneeuw en op de zeilboot.

Coosje Verdam

Consultant AdvisoryConsorT

Coosje Verdam heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het snijvlak van Business en IT. Zij heeft zich met name toegelegd op procesoptimalisatie- en implementatievraagstukken. Coosje is nieuwsgierig en dat heeft haar ver gebracht. Van Zuid-Amerika tot Australië en recent ging zij naar Spanje om een deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella te wandelen. Dichter bij huis vind je haar regelmatig op de schaatsbaan en in een werkplaats waar zij leert edelsmeden. Haar nieuwsgierigheid uit zich niet alleen in haar ondernemende karakter; ook in haar interesse voor mensen. Achterhalen wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen en zeggen wat ze zeggen, dat vindt Coosje interessant. Door een heldere en creatieve kijk op zaken en een goed gevoel voor de omgeving weet zij mensen te raken en in beweging te krijgen. Haar analytisch vermogen helpt zaken tot de kern te brengen; “Als je het niet simpel kan uitleggen, begrijp je het zelf niet goed, zoals Albert Einstein zei”.

Guido Dam

Associate AdvisoryConsorT

Guido is een creatieve enthousiaste ondernemende Informaticus. Hij heeft zich de afgelopen 15 jaar toegelegd op IT Delivery. Met name Test Management, vanuit eindgebruikers perspectief, van zowel in de Zorg (Caress, Aysist) als daarbuiten op het gebied van ERP (SAP, AX Dynamics). Hij is deliverable gedreven, heeft oog voor detail en de grote lijnen. Hij heeft zowel binnen als buiten Nederland werkervaring opgedaan, en kent als geen ander het werken met diversiteit in teams. Procesmatig denken, analytisch, creatief, zoekend naar oplossingen die werken. Guido reist graag naar India, zingt in zijn vrije tijd en heeft een passie voor goede koffie.

Hans Peter Evers

Associate AdvisoryConsorT

Hans-Peter Evers heeft een zeer ruime ervaring met transitiemanagement, in diverse marktsectoren, waaronder de Zorg. Zijn focus ligt op het motiveren en ondersteunen van gebruikers bij de invoering van nieuwe werkwijzen. Gebruikers horen processen en systemen als ondersteuning voor hun primaire taak te ervaren. Immers, draagvlak is essentieel om te zorgen dat een verandering ook beklijft. Hans-Peter is opgeleid als biofysicus. Hij krijgt energie van het leggen van verbindingen tussen mensen én van vergezichten, zoals bij het zeilen op de Waddenzee en het wandelen aan de Schotse Westkust.

Ian Legorburu

Partner AdvisoryConsorT

Ian Legorburu is mede oprichter van AdvisoryConsorT en binnen de zorg expert in het begeleiden van bedrijfsvoeringvraagstukken. Dit betekent het begeleiden van strategiebijeenkomsten, systeemselecties, implementatie- en optimalisatie trajecten. Hij houdt van een hands on mentaliteit met de kernelementen: het samen bedenken, het samen afmaken en afspraak is afspraak! In zijn adviezen kan de klant rekenen op objectieve inzichten en eerlijke oordelen. De komende jaren gaat hij AdvisoryConsorT als kwaliteitsmerk verder uitbouwen en wil hij als golfer single handicapper worden.

Kees van Driel

Director AdvisoryConsorT

Kees van Driel maakt vanuit bedrijfskundige blik met zijn klanten de vertaling van organisatiedoelstellingen naar beleid en van daaruit naar processen en automatisering. In zijn projecten gaat hij voor een pragmatische, resultaatgerichte aanpak, maar altijd met oog voor de mensen en cultuur binnen de organisatie. Hij combineert zijn ervaring als adviseur en projectmanager binnen de zorg met ervaring binnen de IT en heeft daarmee alle kennis in huis om klanten goed te begeleiden bij procesoptimalisaties, selectie- en implementatietrajecten. Vanuit zijn achtergrond heeft hij de meeste ervaring met roosterplanning en capaciteitsplanning en kan hij tevens verdiepend advies bieden op die onderwerpen. In zijn vrije tijd geniet hij vooral van het gezelschap van gezin, vrienden en familie en van sporten als hardlopen en bootcamp.

Timo van Ek

Consultant AdvisoryConsorT

Timo van Ek komt uit de wereld van EPD-implementaties van ChipSoft. Zo heeft hij de ziekenhuiswereld leren kennen.  Als consultant trad hij op als intermediair tussen de eindgebruiker en programmeur.  Timo is bezig zijn kennis van het begeleiden van projecten in de zorg verder te verdiepen. Samen met de klant zoekt hij graag naar oplossingen om de gebruikers zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe systeem met de daarbij behorende nieuwe processen. Met niveau-D van International Project Management Association (IPMA) op zak en zijn enthousiasme om te leren, zal Timo deze ERP-wereld zeker snel doorgronden. Naast ambitie op het werk legt Timo de lat ook graag hoog met sporten. Na enkele marathons ligt zijn focus nu op de triathlon met het ultieme doel: de Ironman!