Werken bij

Ondernemend? Lef? Passie om organisaties echt verder te helpen? Werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf?

 

AdvisoryConsorT is een fris en ambitieus advieskantoor en groeit!

 

Wij hebben op het moment geen specifieke vacature openstaan maar je kan altijd contact met ons opnemen of een open sollicitatie sturen. Vanaf daar kijken wij verder.

 

 

AdvisoryConsorT is specialist op het gebied van grote IT- en organisatie transformatietrajecten in de zorgsector. Wij begeleiden zorginstellingen, van gehandicaptenzorg tot grote ziekenhuizen, bij het selecteren van softwaresystemen zoals een ERP, ECD, EPD, of een nieuw roostersysteem.

 

Vervolgens begeleiden wij onze klanten bij de implementatie en weer later bij de optimalisatie van deze systemen en processen. Doel is om de mensen en de organisatie de nieuwe processen en methoden eigen te maken en hiermee  te laten werken. Dit vraagt intensieve begeleiding en het is een hele (leuke) klus om dit voor elkaar te krijgen. Onze manier van werken kenmerkt zich door inhoudelijke kennis, samenwerking met elkaar en met de klant, no nonsens, ruimte voor vragen en grenzen verleggen. Maar het allerbelangrijkste: wij hebben gewoon plezier in ons werk.

 

Wil jij meer weten over AdvisoryConsorT? Leuk! Dan horen wij graag van je. Neem voor meer informatie over AdvisoryConsorT contact op met Coosje Verdam via telefoonnummer 06-52892772 of mail je cv en motivatie naar werkenbij@advisoryconsort.nl.